понеделник, 21 Май 2018, 15:43
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
27 Ное 2016 | Прояви

INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA 2016

Щутгарт Trade Fair

INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA 2016
Оцени статията
|

От 27 до 30 ноември 2016 г. в Щутгарт Trade Fair център ще се проведе международното изложение INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA. През 2016 г. събитието ще представи технологиите, с които земеделските стопани могат да защитават техните добиви от последиците в изменението на климата.

Ерозията на почвите, недостигът на вода или градушките – всичко това влияе негативно върху отглеждането на културите и в частност на грозде, ябълки и аспержи, които страдат особено много от изменението в климата. Сега вече има нови възможности, като например „интелигентното напояване или "умното развъждане" и доказана техника, като мрежи за защита от градушка, които могат да помогнат на фермерите да защитят своите култури. С над 600 международни изложители и около 36 000 посетители от Германия и чужбина, INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA 2016 в Щутгарт ще насърчи интердисциплинарния обмен на идеи и мнения и диалога между науката и практическото приложение в полза на защитата срещу изменението на климата.

INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA е международно изложение на технологии за производството на вино, сокове и специални култури. Основният акцент на търговския панаир е върху технологиите за отглеждане и прибиране на реколтата, обработката и контрола на процеса, технологиите за пълнене и пакетиране и организацията и маркетинга.

Източник:
  • AGRO.BG
  •  
     
     

    ДОБАВИ КОМЕНТАР


    eXTReMe Tracker