ВОДЕЩИ ПРОЯВИ

всички...

InteliFresh проправя път към успеха при плодовете и зеленчуците

16/01/2018 - 16/01/2018    

Стара Загора

Да намериш добър пазар е не по-маловажно от това да произведеш качествена продукция. Често е по-трудното. За първи път в България форумът InteliFresh ще събере на едно място представители на търговските вериги, международни търговци на пресни плодове и зеленчуци, лидери в хладилния транспорт, застраховането, спедицията и организацията на износа, финансисти и успешни фермери с практически опит. Това ще създаде предпоставка за производителите на качествена прясна продукция у нас да намерят правилните партньори за своя успешен бизнес.

16 януари 2018 г., Стара Загора, InteliFresh - първото значимо събитие в агрокалендара за следващата година ще бъде посветено на производството и реализацията на пресни плодове и зеленчуци. Изискванията и стандартите на търговските вериги у нас и в чужбина, условията и необходимите документи за осъществяване на износ, потенциала, който крият близки и по-далечни външни пазари, правилните партньори на всеки един етап от производството и реализацията, съхранението, заготовката, транспортът, етикетирането и проследяването на продукцията, както и възможностите за застраховка и маркетинг, са сред темите, залегнали в богатата програма на форума.

Присъстващите производители ще имат възможност за осъществяване на директен контакт с търговците, сред които и METRO и дори за сключване на сделки за предстоящия сезон по време на В2В срещите, отделени в специален панел в следобедната програма. Инициативата има за цел както създаване на предпоставки за скъсяване веригата на доставка, така и постигане на справедливи цени за фермерите, но чрез ангажименти и от двете страни – коректни търговски взаимоотношения и висококачествена продукция, покриваща определените стандарти и изисквания.

InteliFresh – първият специализиран форум за плодове и зеленчуци - всички важни хора по веригата ще бъдат там. А вие?

Местата са ограничени! За повече подробности, регистрация и заплащане на такса участие, можете да се свържете с ИнтелиАгро на office@inteliagro.bg или на тел. 0899 911 597. За спонсорски пакети и заявяване на маса за В2В срещи можете да се обърнете на тел. 0888 462 126.
Програмата на събитието може да видите по-долу.

Програма на InteliFresh вижте в прикачения файл...

 

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

24/10/2018 - 24/10/2018
V-TA НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА“
Интер Експо Център, София

26/10/2018 - 26/10/2018
Трудова борса за устойчиво развитие
гр. Видин

29/11/2018 - 30/11/2018
ОСМИ НАЦИОНАЛЕН АГРО СЕМИНАР
Гранд хотел Пловдив, гр. Пловдив

07/11/2018 - 10/11/2018
СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО
Интер Експо Център, София