1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Акция за осиновяването на бездомни кучета стартира в Бургас

Акция за осиновяването на бездомни кучета стартира в Бургас

Кампанията се организира съвместно от община Бургас и неправителствените организации СНЦ "Спаси приятел" и Мисия "Феникс"

Акция за осиновяването на бездомни кучета стартира вчера, 8 април, в Бургас. Кампанията под наслов "Ще те обичам - само ме вземи" се организира съвместно от община Бургас и неправителствените организации СНЦ "Спаси приятел" и Мисия "Феникс", информира Булфото.

Всеки, който обича кучетата и желае да има домашен любимец, може да намери своя четирикрак приятел в Морската градина до Пантеона. Жителите на Бургас ще имат възможността преди това да се запознаят и да си изберат куче от обитателите на Приюта за безстопанствени кучета към община Бургас.

"Кучетата от Приюта са социализирани, дружелюбни, всеотдайни и са готови да ви приемат като свои стопани. Нека заедно се опитаме да им намерим дом, за да не се скитат по улиците без грижа и подслон!", призовават още организаторите.

През месец април всеки гражданин, осиновил куче от Приюта, ще получи ваучер за едногодишна поливалентна ваксина и 10 броя таблетки за вътрешно обезпаразитяване. Само за час вчера бяха осиновени първите три кучета.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.