неделя, 20 Май 2018, 14:56
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
31 Дек 2013 10:33 | Новини

2014-та – годината на Коня

Очакванията са тя да бъде свързана с изчистване и възвисяване на човешкия род

2014-та – годината на Коня
Оцени статията
|

Дали фатална или прекрасна, само след броени часове 2013 година ще остане в историята. И вече всички погледи и надежди са насочени към Новата 2014 година.

На 31 януари в Китай се отбелязва китайската нова година и според традиционния хороскоп тя ще премине под знака на Коня.

В китайският календар Конят е символ на благородството и честността и за това се очаква настъпващата 2014 година, да бъде година на реализирането на замисли и идеи в полза на обществото, които ще бъдат свързани с по-високи идеали и цели.

През следващата година много хора ще имат възможност не само да мечтаят, а и да осъществят мечтите си. Добри перспективи се очертават пред обществото, като цяло. Очакванията за 2014 година са, тя да бъде свързана с изчистване и възвисяване на човешкия род.

А ето и какви са характеристиките на хората, родени в годните на това величествено животно. Те са културни, с добър вкус, талантливи и креативни личности. Чудесни оратори са, говорят пред обществото с желание и имат подкрепата на околните. За жалост, не са достатъчно убедени и уверени в качествата си. Много добри и сърдечни са, но и доста нервни – често се отказват, само защото губят търпение. С тях е весело, грижат се за другите, обичат да правят комплименти и да са популярни.

Но все пак е добре да се пазите от Коня, защото „леко егоистично“ ще мине през вас без много усилия. Той прави, каквото му дойде на ум, не слуша околните и често променя настроенията си. По отношение на средствата – умее да се справя чудесно с парите и е много трудолюбив.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker