1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирмите Фермер 2000 и Варекс паралелно ще представят бранда Massey Ferguson в България

Фирмите Фермер 2000 и Варекс паралелно ще представят бранда Massey Ferguson в България

Очаква се повишаване на пазарния дял на тези машини у нас

Световноизвестният бранд земеделска техника Massey Ferguson вече се представя от две фирми на българския пазар – от досегашния дистрибутор фирма Фермер 2000, а от 16 април – и от фирма Варекс.

„Машините с марката Massey Ferguson са познати и харесвани на нашия пазар и за нас е голямо предизвикателство да надграждаме постигнатото до момента. Очакванията от нас са много големи, което допълнително ни мобилизира да въведем по-стегната организация на съществуващия ресурс от сервизни специалисти най-вече. Предстои да увеличим персонала и да разширим сервизната мрежа, така че да оптимизираме нашия екип и да подобрим териториалното покритие", коментира специално за AGRO.BG Елисавета Маркова, съдружник и управител във “Варекс” ООД.

Амбицията на “Варекс” ООД е да повиши пазарния дял на марката Massey Ferguson значително и да отговори максимално на очакванията на клиентите. При така наситения пазар на селскостопанска техника с различни марки, личната връзка с клиента остава най-важния фактор за избор от страна на земеделския производител.

Останалите брандове на корпорацията AGCO, които Варекс дистрибутира на българския пазар, са Challenger, Valtra и Laverda. „В рамките на последните седем години, през които си партнираме с AGCO, изградихме доверие и постигнахме взаимно разбирателство за начина на съвместната работа. Много сме доволни и същевременно горди от факта, че корпорацията непрекъснато инвестира в разширяване и подобряване на производствените си мощности“, уточни г-жа Маркова.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.