1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На демонстрация под мотото Field days в с. Беловец фирма Varex представя богата гама от агротехника

На демонстрация под мотото Field days в с. Беловец фирма Varex представя богата гама от агротехника

Елисавета Маркова един от управителите на фирмата изрази надежда, че машините ще станат част от производството на много земеделски производители от региона

На демонстрация под мотото Field days в Русе - местност БОЖУРИТЕ, с. БЕЛОВЕЦ фирма Varex представя богата гама от агротехника.

Домакин на събитието е един от крупните и многоуважавани арендатори в региона г-н Лютви Дахилов.

Фермери ще видят зърнокомбайн Challenger CH647С, който в работни условия ще покаже възможностите си, както и гумено-верижен трактор, пръскачки Challenger RoGator RG 1286 C и Challenger Spra Coupe.

Интерес на демонстрацията предизвикват машини от най-новия бранд представян от фирма Varex - Massey Ferguson. От фирмата представят 4 модела от 76-та серия (7614, 7618, 7620, 7626).

Земеделските производители ще имат възможност да се запознаят и с прикачна техника на Simba Great Plains - дискова брана и стърнищен култиватор.

Елисавета Маркова един от управителите на фирма Варекс приветства гостите с добре дошли и изрази надежда, че машините от портфолиото на фирмата, уникални в световен мащаб ще станат част от производството на много земеделски производители от региона.

Очаквайте видео от демонстрацията...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.