1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland PLM ® Connect улеснява управлението на машините, големи или малки

New Holland PLM ® Connect улеснява управлението на машините, големи или малки

Разработена за лекота при настройка и употреба, с вариант за обучение

Модерното земеделие трябва да се пригажда непрекъснато към променящите се изисквания на земеделските производители, мениджъри и предприемачи, но ключова константа е нуждата от управление на оборудването в полето и възможно най-ефективно да се оптимизира използването на техниката, като се намали времето за престой.

plm_14_0011_500

New Holland PLM® Connect е една от най-съвременните комуникационни система, които могат да улеснят контрола и надзора на оборудването от кабинета, което позволява по време на работа на машината да се следи и управлява без да е необходимо да се сменят отделните операции. Тя е гъвкава система, която се нуждае само от 12 волта, за да може да работи с всички марки оборудване.

plm_14_connect_telematics1_500

“New Holland PLM® Connect е най-доброто нещо, което ще седи до оператора", казва Лука Майнарди, ръководител на Tractor and Precision Land Management Product Management. "Натоварените с управлението на оборудването в полето могат да се справят с функциите като наблюдават работата чрез онлайн таблото. Това може да помогне максимално за подобряване времето за работа и ефективността и дори да се оптимизира използването на горивото. Комуникацията между оператора и тези, които са натоварени с управлението, е засилена, истински плюс, когато се работи с оператори с различни нива на опит и в рамките на кратки времеви графици. "

11v90111r_ac1_500

Ключова PLM® Connect функция е връзката между оборудването. Като пример, няколко машини могат да бъдат наблюдавани от централно управление, което може да включва използване на код за достъп до онлайн портала и настройки от едно превозно средство, което е оптимизирано, а на свой ред могат да бъдат предложени на друго чрез услугата за съобщения вградени в софтуера. Машините в рамките на един автопарк могат бързо да бъдат разгледани, за да се намали времето за престой и увеличаване на ефективността, ефикасността и рентабилността. Въпреки че PLM® Connect е патентован продукт на New Holland, той е проектиран да предложи съвместимост с конкурентните продукти, които да го включат към по-старите машини. Това ще позволи на системата да се включи към съществуващите автопаркове.

10t505062r1_750

Има две нива на PLM® Connect, основно и професионално, които са на разположение с множество функции, включително 360° - 24/7 достъп до машината, оптимизиран за управление на входа и подробен анализ за представяне и оценка. Основната версия на PLM® Connect идеално подхожда за нуждите на средни ферми и може да се монтира на трактори, които не са оборудвани с CAN Bus технология.

plm_14_8v90096r1_500

plm_14_iphone_datatransfer1_500
Професионалната версия на PLM® Connect предлага по-подробна, в реално време информация за оборудването както локално, така и при работа на големи разстояния от главния офис на фермата. Монтирана на превозни средства с технологията CAN Bus, професионалната PLM® Connect дава подробна експлоатационна информация, която позволява дистанционно наблюдение на машинните параметри и жива комуникация с операторите. Опитен оператор може да помогне на тези, които са по-малко запознати с дадена операция, за моментално подобряване на производителността и оперативната ефективност, благодарение на връзката в реално време.

rbv_180_activesweep_13_0281_500

Дилърите на New Holland са в състояние да помогнат и да създадат PLM® Connect системи, за да отговарят на индивидуалните нужди на клиента, ако клиентите имат
трудности със системата, New Holland предлага  курсове за обучение на всеки потребител.

"New Holland са наясно с нежеланието на някои земеделски производители и предприемачи да притежават модерни системи за свързване," добавя Лука Майнарди. "Основна характеристика на PLM® Connect е способността й да се развива, за да отговори на различния опит на крайния потребител. Това дава възможност на тези, които имат PLM® Connect да започнат с основния монитор, който може да предостави лесно намиране на позицията на даден елемент от оборудването. PLM ® Connect е създадена, за да отговори на всички видове потребители и не е само за тези, които са израснали с напреднали технологии."

52363463463_530_01

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.