1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новите комбайни MF ACTIVA S и MF BETA на Massey Ferguson

Новите комбайни MF ACTIVA S и MF BETA на Massey Ferguson

Те са с увеличена производителност и комфорт

Компанията AGCO обяви новите характеристики на комбайните Massey Ferguson – модели MF ACTIVA S и MF BETA, предоставящи повече мощност на двигателя, подобряващи комфорта и управлението от оператора и увеличаващи производителността в различни видове култури.

Двигателят развива максимална мощност от 243 к.с. на MF ACTIVA 7345 и 306 к.с. на MF 7347 ACTIVA. Двигателите отговарят на най-строгите регламенти за емисиите чрез използване на Селективна каталитична редукция (SCR), която е доказано, че е проста, надеждна и икономична.

MF ACTIVA S е с напълно нова Proline кабина, разработена специално за тези машини, с оператори, ползващи терминала TechTouch 2.

activa2_web_460„Тези нови модели предлагат превъзходна гъвкавост за ефективно събиране на реколтата в европейските условия и култури – дори и в ориз. Те осигуряват мощност, икономичност и необходимата производителност в най-големия сектор на пазара и предлагат на потребителите несравнима комбинация от най-новите технологии с изключителен комфорт и контрол с лекота благодарение на надеждния и простия дизайн“, заяви Адам Шериф, маркетинг мениджър Жътва. Всички модели се предлагат с водещия на пазара PowerFlow хедер, който е достъпен в ширина до 6,8 м за моделите на MF ACTIVA S и 7,7 м за моделите на MF BETA.

Гъвкаво и ефикасно събиране на реколтата

Новите характеристики на комбайна MF ACTIVA S:

  • Силни и икономични AGCO POWER 6-цилиндрови 7,4-литрови двигатели, доставящи постоянна мощност и въртящ момент, необходими за гладка и ефективна работа с малък разход на гориво.
  • До 6,8 м широк PowerFlow хедер, който използва непрекъсната захранваща лента за събиране на култури, с цел да се намалят значително загубите на зърно. Това може да увеличи производителността с до 73% в маслодайната рапица, 15% в пшеницата и 12% в ечемика. Алтернативно, клиентите могат да изберат FreeFlow, в ширини от 4,8 м до 7,6 м.
  • Multi Crop сепараторът увеличава гъвкавостта и производителността, осигурявайки по-добра вършитба благодарение на до 1,07 м² допълнителна сепарираща площ.
  • Комбайните MF ACTIVA S се предлагат с Multi Crop сепаратор (MCS).
  • Нова широка и комфортна Proline кабина с терминал TechTouch 2. Шумът в кабината е сведен до минимум с превъзходна изолация, докато голямото стъкло предлага видимост във всички посоки. Климатикът е стандартен заедно със седалка с въздушно окачване и електрически регулируеми странични огледала.
  • Елегантен, нов и стилен защитен капак, който се премахва, за да осигури перфектен достъп за обслужването и поддръжката.

Характеристики на MF BETA 7300

Massey Ferguson представя и новите характеристики на комбайните MF BETA 7360 и MFbeta_web_460 7370, които допълнително да подобряват показателите на тези популярни машини.

„Комбайните MF BETA са спечелили завидна репутация за ниската си цена, в съчетание с висока ефективност на добив в широк спектър от култури и условия. Тези нови характеристики се градят върху здравите основи и помагат на потребителите да се възползват от по-бързо и по-икономично прибиране на реколтата с прост дизайн“, заяви Адам Шериф.

Характеристики на MF BETA:

  • Мощни – нов дизайн на 6-цилиндровите двигатели AGCO POWER – 320 к.с. за MF 7370 и PL моделите, развиващи 30 к.с. допълнителна мощност, и 306 к.с. с допълнителна мощност от 30 к.с. за MF 7360 и PL моделите.
  • Ново автоматично управление AutoGuide xls се управлява чрез терминала TechTouch (опционален).
  • Стандартният 6-редов, регулируем нож за слама, осигурява отлично качество с нисък разход на мощност.
  • Отлично нивелиране – по склонове и във всички посоки. Предният мост ParaLevel осигурява автоматично изравняване в наклон до 20%.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.