1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. АГРОФОРУМ на 15 години

АГРОФОРУМ на 15 години

Димитровден носи късмет и успех на екипа

Предаването АГРОФОРУМ стана на 15 години. Навръх Димитровден през 1999 г. е първото му излъчване по кабелни телевизии в страната. Основният му фокус  – и тогава и днес, е да представя иновативни технологии, нови продукти в областта на земеделието, нови машини и съоръжения. Идеята е земеделските производители в България да се модернизират и да правят печелившо производство.

Друг акцент в предаването са фермерите и техните успешни бизнес ходове и стратегии. Агрофорум е медиен партньор на водещи български и чуждестранни събития, изложения, форуми, демонстрации. Има успешно реализирани европейски проекти във връзка с ОСП.

Понастоящем предаването се излъчва основно по бТВ, АГРОТВ и ТВ Европа.
„Благодаря за всеотдайната работа както на техническия ни екип, така и колегите, които неуморно и с ентусиазъм обикалят цялата страна и отразяват различни събития, гостуват на фермери и кооперации, присъстват на форуми и демонстрации. Да работиш за АГРОФОРУМ е емоция, предизвикателство, любов“, заяви водещата на предаването Светла Стефанова.

„Специални благодарности на нашите партньори от водещи фирми в областта на агробизнеса. Без тях реализирането на предаването би било невъзможно. Да сме живи и здрави, още дълги години да го има предаването, както и лоялни партньори, които да продължават да ни подкрепят. Тогава наистина „няма да има невъзможни неща за нас“, както обичам да казвам на моите колеги“, заяви Цветан Гърбешков, продуцент на АГРОФОРУМ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.