1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Зеленото Quadriportico на EIMA International

Зеленото Quadriportico на EIMA International

Ще се проведе кастинг за телевизионното шоу Фермер търси жена

Централната част на търговския панаир в Болоня ще бъде оформена като естествена среда, в която ще бъдат показани технически иновации и многофункционални машини. Големи екрани ще проследяват Web TV и събития на живо. Сред новите инициативи е  кастингът за риалити шоу, което се развива в селска обстановка.
 
Изложбената площ, която се намира в центъра на търговския панаир в Болоня, и е известна като "Quadriportico", се подготвя да посрещне посетителите на EIMA International с "естествено зелена одежда": пейзаж, състоящ се от зелени площи, стени от увивни растения и архитектурни решения, представящи естеството на изложението.

В четиристранната зелена зона, през която се преминава от входа на Piazza Costituzione до павилионите на района Michelino и от павилионите при северния вход към разположените в района на Aldo Moro, са изложени  спечелилите награди машини на състезанието “Novità Tecniche" (Нови технологии). Тук са и машините за поддържане на земята и контрола над хидрогеоложката нестабилност, които през тази година са основна тема в EIMA MiA - Салон на многофункционалността.

Големи екрани, монтирани върху конструкции, обвити в зеленина, излъчват информационни и рекламни клипове, изпращат новини от EIMA Web TV (телевизията, която в реално време показва всички събития от изложението) и отразяват работата на заседанията и конференциите, които се провеждат в залите на Центъра за услуги или в залите, разположени в павилионите.

В същия район на "Quadriportico" се намират мецанинът и залата с телевизионно студио за срещите на живо, а на приземния етаж е конферентната зона с партер, който може да бъде намаляван или разширяван чрез голяма плъзгаща се стена. Значително място е отделено на технологиите и научните изследвания чрез обособени кътове, предназначени за научноизследователски институции и университети. В тях се обсъждат проекти в процес на изпълнение и се показват прототипи в областта на механиката и авангардната електроника.

Пресечната точка  на изложбата е пространството за предоставяне на информация и съвети на посетителите, особено на очакваните чуждестранни посетители от повече от 120 страни. Те трябва лесно да идентифицират интересуващите ги сектори и бързо да бъдат насочени към отделните павилиони.

От гледна точка на любопитните факти и забавните иновации, трябва да се отбележи, че на 13 и 14 ноември, в един от офисите ще се проведе кастинг за телевизионното шоу "Фермер търси жена - Il contadino Cerca moglie", риалити шоу, продуцирано от FremantleMedia. От есента на 2015 г. то ще бъде излъчено по телевизионния канал FOX. Интригата в новия формат се основава върху способността на фермерите да представят на "бъдещата си съпруга" привлекателната страна от живота във фермата. По всяка вероятност новият формат лесно ще избере кандидати и главни действащи лица  сред множеството посетители на EIMA International.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.