1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Нови двигатели в гамата на 100 к.с.

Нови двигатели в гамата на 100 к.с.

Antonio Carraro представя четири нови модела от серията Ergit

Серията дизелов Kubota V3800 е поколение двигатели, разработени в резултат на продължителното успешно приложение на двигателите. Те са високо ценени по целия свят, както по отношение на мощност и надеждност, така и поради възможността за опазване на околната среда, поради ниските емисии, което ги прави все по-екологични.

Ergit 100Series 10900 -  NORMAL CHASSIS AT 100 CV С

Antonio Carraro представя четири нови модела от серията Ergit 100 с 98 к.с. с Kubota двигатели (3800 cc, директно впръскване, 4-цилиндров, сгъстен турбо), снабдени с E-CDIS, централизирана система за директно впръскване, 4 клапана на цилиндър, които гарантират максимална мощност и въртящ момент за по-голяма скорост, гъвкавост и ускорение. Това води до намаляване на разхода на гориво, минимизира нивата на шума и намалява вибрациите. Модернизиран двигател, който позволява създаването на компактен, но мощен трактор с намален радиус на завиване.

TRX 10900 е реверсивен трактор с равни по размер колела, който е пъргав и компактен и може да извършва множество операции. Неговото шаси ACTIO™ е синоним на голяма стабилност и постоянно сцепление със земята, дори и при едновременно използване на предно и задно прикачено приложение. The TRX е достъпно с кабината Starlight, предна навесна система, JPM пропорционална ръчка за управление, 6 хидравлични изхода отпред и шест на задния панел.

TTR 10900
– Благодарение на системата Clean Fix™, обратният вентилатор гарантира постоянно и ефективно почистване на радиатора и предните решетки на капака на двигателя - особено полезно и надеждно при сенокос и за  безопасна работа в запрашена среда. Това е реверсивен, с равни колела трактор с широк ход, обезопасен и с добро управление при наклонен терен. Хидро-пневматичното окачване на оборудването, с коаксиални цилиндри, наречено Uniflex (Antonio Carrao патент № PD2013A000161) гарантира стабилност и комфорт при всякакви обстоятелства, дори и при неравен терен. TTR е достъпно с кабината Extracomfort, предна навесна система и по стандарт има ръчка за управление JM и 6 хидравлични изхода.

TRG 10900
е мощен реверсивен трактор с различни размери колела, предназначен за изпълнение на най-тежките задачи от големите земеделски компании. Неговото електронно устройство и система за контрол осигуряват най-високо ниво на стабилност: TRG предлага сигурност и стабилност във всички оперативни дейности. По желание може да бъде оборудван със затихваща функция, която контролира трептенията  и теглото на окачване при неравен терен, като смекчава резки движения и вибрации. The TRG е достъпен с кабината Starlight, предна навесна система, JPM пропорционална ръчка за управление и 6 хидравлични изхода.

TGF 10900 е нископрофилен трактор с по-големи задни колела. Той работи най-добре сред гъсто засяти култури и гарантира теглителна сила,  сцепление и работа при наклонени терени. Той е представен с 6 различни комбинации гуми и конфигурацията му отговаря на спецификата на културите и почвените условия, при които работи. Това е мощен и компактен трактор, идеален за работа в гъсти "Y" овощни насаждения, в лозя, под навеси и в оранжерии по стръмни склонове. Върху хоризонтални склонове TGF е винаги отлично балансиран, дори и при пренасяне на тежко оборудване. Той може да бъде оборудван с класическа Starlight или супер нископрофилна херметизирана Protector 100 кабина (налична в четири различни версии).  Последната версия е сертифицирана като Категория 4, която съвместява комфорт, компактни размери и видимост на работата при пълна изолация на оператора от вредни емисии.

Protector 100: единственият компактен от Категория 4

Херметизираният Protector 100 съчетава удобството и видимостта при максимална изолация на оператора от вредни емисии по време на пръскане на културите. Херметичното затваряне на кабината, гарантирано и контролирано от устройството AirControl, прави работната среда безопасна и здравословна. Благодарение на активните въглеродни филтри на таблото на кабината Protector 100, операторът може да диша напълно филтриран чист въздух. В момента това е единствената компактна кабина в продажба със сертификат CATEGORY 4, която може да гарантира максимална изолация на оператора от външната среда (и най-вече от вдишване на вредни газове по време на пръскане на културите). До момента такова решение не е било прилагано.

Представител на Antonio Carraro за България е Фермер 2000

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.