1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Суммит Агро отпразнува 15 години от създаването си

Суммит Агро отпразнува 15 години от създаването си

Над 170 гости – партньори и дистрибутори, уважиха празника

Под мотото „15 години заедно към върха“ премина тържеството по повод рождения ден на Суммит Агро България. В столичен хотел компанията събра над 170 гости – партньори и дистрибутори.

В приветствието си Влодзимеж Влеклик, президент и изпълнителен директор на Суми Агро Европа, заяви: „Гордеем се с мениджмънта в България. Това е „златен екип“, който заслужава златна награда“ и връчи на гененалния мениджър на Суммит Агро доц. Мирослав Титянов монета, специално издание на Националната банка на Англия. 

Фирма Суммит Агро е основана през 1999 г. като собственост на Сумитомо Корпорейшън – една от най-големите търговски корпорации в Япония с повече от 100 години история. За 15 години тя се e утвърдила на българския пазар като компания с традиции, авторитет и коректност. За територията на България Суммит Агро e представител и вносител на продуктите на фирми от Япония, Европа, САЩ.

„Екипът в България се разраства, има много добро лидерство от страна на Мирослав Титянов. Много сме доволни заради постигнатия растеж“, подчерта Кенджи Накамура, корпоративен мениджър в Суми Агро Европа.

Водещият Руслан Мъйнов, тримата български тенори и танцова формация „Гераци“ бяха част от празничната програма. Дистрибуторите и партньорите на Суммит Агро бяха наградени с купи и грамоти като признание за успешната работа и за приноса им към идеите и дейността на компанията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.