1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. IV-ти Национален Агро Семинар „Зърнопроизводството – национални и европейски предизвикателства” започва днес

IV-ти Национален Агро Семинар „Зърнопроизводството – национални и европейски предизвикателства” започва днес

Проявата ще продължи до 29 ноември

Днес 27.11.2014 г. в 13:00 ч. министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще открие Четвъртия Национален Агро Семинар, „Зърнопроизводството – национални и европейски предизвикателства”, който се организира от Националната асоциация на зърнопроизводителите. Престижният форум ще се проведе в  зала „Пловдив“ на Новотел Пловдив и ще продължи до 29 ноември.

В рамките на семинара ще се проведе Кръгла маса на тема: „Нови правила и схеми по директните плащания 2015-2020 г. Екологично насочени площи”.

Участие в Кръглата маса ще вземат: министърът на земеделието и храните г-жа Десислава Танева, заместник-министър Васил Грудев и г-жа Снежана Благоева, директор на дирекция „Директни плащания и пазарна подкрепа“ в МЗХ.

Официални гости на събитието още ще бъдат: проф. Димитър Греков, ректор на Аграрен университет-Пловдив, проф. Иван Станков, ректор на Тракийски университет – Стара Загора, Кристиан Шнайдер, Вицепрезидент на Асоциацията на френските производители на царевица и Люк Еспри, Постоянен представител на Европейската конфедерация на производителите на царевица.

След откриването на форума се предвижда провеждане на пресконференция от 14:30 ч. в Бизнес зала 1 на Новотел Пловдив.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.