1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Рожден ден под мотото: „15 години заедно към върха“

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Рожден ден под мотото: „15 години заедно към върха“

И още: Ден на отворените врати край Хасково представи японски трактори

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще ви покажем авангардни трактори, нови решения при торенето и сеитбата, ще ви разкажем за дългосрочни партньорства. Но преди това ви каним да споделите един празник. „15 години заедно към върха“- под това мото премина честването на рождения ден на компания, създала експертен екип от специалисти и предлагаща богата гама от продукти за земеделските производители. Екип на АГРОФОРУМ стана част от тържеството.

Тракторът като източник на теглителна сила е най-важната машина за всяко стопанство. Ето защо организираният Ден на отворените врати край Хасково беше посрещнат с подобаващ интерес от земеделците в региона.

20 години традиции и иновации в селекцията на семена и производството на ПРЗ – това беше фокусът на партньорска среща, която събра представители на агросектора.
Виртуална презентация представи новите продукти и тенденции за сезон 2015-та. Събитието приключи с гала вечеря и празнична програма.

Ще ви покажем най-новите инженерни решения при конструирането на трактори. Ще видите наистина авангардни разработки, както и нови предложения за торене и сеитба.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 29.11.-06.12.2014г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.