1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Броени дни до началото на Третата национална среща на земеделските производители в България

Броени дни до началото на Третата национална среща на земеделските производители в България

Oфициалното откриване на събитието е предвидено за 12.30 часа на 4 февруари

Броени дни остават до началото на Третата национална среща на земеделските производители в България, която АЗПБ по традиция организира всяка година. Третата национална среща на земеделските производители в България ще се проведе на 4 – 6 февруари 2015 г. в хотел Адмирал, к.к. Златни Пясъци. Официалното откриване на събитието е предвидено за 12.30 часа на 4 февруари.

Третата национална среща ще бъде още по-мащабна, още по-интересна с още по-богата програма и още повече гости. Сред официалните лица ще се откроят Десислава Танева, министър на земеделието и храните, Васил Грудев, зам.-министър на земеделието и храните, Румен Порожанов, изпълнителен директор ДФ „Земеделие“, Атанас Добрев, зам.-изпълнителен директор ДФ „Земеделие“, Живко Живков, зам.-изпълнителен директор ДФ „Земеделие“. Директори и експерти от МЗХ ще презентират изключително актуални теми и ще отговарят на въпроси от страна на гостите. Темите включват директното подпомагане, екологично насочените площи и зелените плащания, новостите в Системата за идентификация на земеделските парцели, слоеве, допустимост, поземлените отношения, Мярка 4 и Мярка 6 на ПРСР 2014-2020, агроекологичните плащания и плащанията за Натура 2000, националните и международни зърнени пазари, измененията в Закона за защита на растенията, държавните помощи за земеделския сектор – преотстъпен корпоративен данък, акциз за горивата и др.

С организирането на това събитие, АЗПБ доказва, че работи в полза на всички фермери в страната и на сектор земеделие като цяло, както и че е отворена за диалог с отговорните хора и институции, от които зависи политиката в сектора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.