1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: Машини за животновъдството демонстрират сила и маневреност в няколко стопанства в страната

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: Машини за животновъдството демонстрират сила и маневреност в няколко стопанства в страната

И още: На техническа среща в Правец бяха представени най-новите решения на агрохимическата индустрия

Стартира атрактивен тур на земеделски машини, които показват възможностите си при обслужването на животновъдните стопанства. Вижте кои са най-добрите помощници на фермерите.

Техническа среща в Правец запозна земеделски производители от Северозападна, Западна и Централна България с новостите в растителната защита, които могат да приложат през тази година. Какви са тенденциите и очакваните резултати от прилагането на последните решения на агрохимическата индустрия.

Официално разрешените, с гарантирана ефикасност, но по-скъпи продукти за растителна защита срещу нелегално внесените, много по-евтини и със съмнителен състав. Пред такъв казус е изправен днес агросекторът. Какви са вредите от контрабандата с нелегални препарати и чия е отговорността – позиция по темата в АГРОФОРУМ само тази седмица.

Хибриди и сортове с добавени стойности – какви са предимствата за зърнопроизводителите и зеленчукопроизводителите - разказва Емил Милков, който повече от 10 години си партнира с водещи семенарски компании и внедрява нова генетика в българското земеделие.

Възобновяемите енергийни източници, максимално щадящи природната среда, са важен детайл във все по-актуалното екологично строителство. Могат ли да се възползват от тях родните ферми и какъв би бил икономическият ефект?

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 31.01.-07.02.2015г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.