1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. АГРО ТВ вече и в кабелната мрежа на Мобилтел

АГРО ТВ вече и в кабелната мрежа на Мобилтел

Единствената специализирана телевизия за агробизнес у нас набира скорост и популярност

АГРО ТВ вече присъства в кабелната мрежа на Мобилтел и зрителите, желаещи да гледат единствената специализирана телевизия за агробизнес, разполагат с 24-часов достъп до програмата й.

Телевизията се излъчва в програмата и на други кабелни оператори и чрез сателит.
В програмата се поставя акцент върху новинарските емисии, като има кратки новини на всеки кръгъл час. Ранната емисия е с начало 18.00 ч, Централният информационен блок стартира в 20.30 ч, а последната за деня емисия започва в 22.30 ч. Всеки уикенд – обзор с теми от седмицата.

Телевизията предлага разнообразие от рубрики и предавания, даващи богата информация за успешното земеделско производство, проблемите на различните браншове, законодателството, евростандартите, новите технологии и успешните земеделски практики.

Най-популярните рубрики са Агротема, Агрокоментар, Борсова информация, От първо лице, Земеделски будилник, История на храните и др.
Предавания като Брюксел в превод, Агрофорум и Агрозона също се радват на популярност сред аудиторията на АГРО ТВ.

Най-новото предаване, чието първо издание имаше премиера на 7 февруари в ефира на АГРО ТВ, е Флора и Фауна с автори Гергана Въглярска и Симеон Владов. То представя съвременни концепции за дома и градината, хоби градинарството, отглеждане на билки и трайни насаждения, ландшафтно проектиране и др.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.