1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: Ползата от листните торове

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: Ползата от листните торове

И още: Добри новини за пчеларите

Какво ново за производителите на царевица. За да е рентабилно производството им, за да е успешен бизнесът им – новите технологии идват навреме.

Храненето на земеделските култури е едно от задължителните агротехнически мероприятия на полето. Освен еднокомпонентни, е належащо и внасянето на комбинирани листни торове.

Всяка година вие изпробвате нови хибриди при пролетните култури, тъй като последните разработки на световните селекционери неминуемо улесняват вашата работа на полето. В тази връзка нека да видим кои са иновативните решения за справяне с предизвикателствата при производството на слънчоглед и царевица.

Растителната защита е винаги актуалната тема и за земеделските производители, и за специализираните компании, които заедно търсят най-комплексните и стабилни решения за всяка ситуация. Какви са предизвикателствата и възможните решения през 2015 година - това беше темата на семинар в Правец.

Как да подобрите ефективността във вашата животновъдна ферма? Може ли дейностите по обслужването на стопанството ви да бъдат извършвани бързо и с ниски разходи? Отговорите – тази седмица в АГРОФОРУМ.

Може ли царевичните хибриди да ви дават стабилни добиви независимо от условията по време на вегетацията. Как да бъдете сигурни, че слънчогледа ви няма да бъде нападнат от болести? Най-новите технологии в селекцията земеделските производители научиха по време на семинар край Варна.

С наближаващата пролет идват и добрите вести за пчеларите. С възможностите, предвидени за тях в новата ПРСР, може и да „разцъфти“ надеждата, че доскоро неглижираният у нас сектор ще получи най-сетне адекватна финансова подкрепа. И както биха казали пчеларите – нещата да тръгнат като по мед.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 21.02.-28.02.2015г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.