1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. НССЗ и ИАЛВ ще проведат съвместна информационна среща - семинар по време на Агра 2015

НССЗ и ИАЛВ ще проведат съвместна информационна среща - семинар по време на Агра 2015

Участниците ще бъдат запознати с Национална програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор на България

На 4 март 2015 г. Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) и Изпълнителна агенция по лозата и виното (ИАЛВ) организират съвместна информационна среща – семинар за земеделски производители на тема „Новостите в лозаро-винарския сектор и възможности за подпомагане“. Събитието ще проведе в рамките на Международните изложби „Агра” и „Винария”, гр. Пловдив от 15:30 часа в лекционна зала на Палата №11.

По време на семинара участниците ще бъдат запознати с Национална програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор на България за винарските 2014 – 2018 години, както и Програмата за развитие на селските райони 2014-2020г. и възможностите за подпомагане на производителите на винени сортове грозде и вино.

От страна на ИАЛВ лектор ще бъде г-жа Антоанета Бакалова - главен директор на Главна дирекция "Контрол в лозаро-винарския сектор“. Лекторите на НССЗ ще бъдат д-р Димитър Ванев – главен директор на главна дирекция „Съвети в земеделието” и Делян Георгиев – главен експерт в отдел „Дейности по национални и европейски програми”.

Подробности и програма на събитието вижте в рубрика Прояви на портала

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.