1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Мегатрон откри търговско-сервизен център в Добрич

Мегатрон откри търговско-сервизен център в Добрич

Компанията е инвестирала в него 2,5 млн. евро

Мегатрон официално откри най-новия си търговско-сервизен център в Добрич, който е най-големият в страната за продажба и сервизно обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Сред партньори и приятели собственикът на компанията Ифтах Шахам заяви: „Нашата мисия е заедно с John Deere да предоставим на земеделските производители най-добрата техника на пазара.“ Сред официалните гости бяха кметът на Добрич Детелина Николова и областният управител д-р Маргарита Новоселска. 

Водещ на тържеството беше Шкумбата, а в празничната програма се включи ансамбъл Добруджа. След водосвета беше организиран стилен коктейл. 

След откриването на новия комплекс от Мегатрон се надяват пазарният дял на компанията да нарасне поне с 5%, достигайки над 25%. 

Компанията разполага със седем търговско-сервизни бази и магазини в София, Плевен, Русе, Пловдив, Стара Загора, Ямбол и Добрич. 

Новоизградената база в гр. Добрич е разположена на площ от 61 700 кв. м. Инвестицията е 2,5 млн. евро. Сградата е с модерен интериор на две нива и разполага с просторен шоурум, офиси, конферентна зала, стая за отдих за служителите, фитнес зала, голям склад за части, и сервизно помещение с 12 клетки. Към днешна дата в базата работят 28 човека в отделите: търговско обслужване, следпродажбено обслужване и части. 

Мегатрон е динамично развиваща се компания с годишен оборот над 50 млн. евро. Клиентите й могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални части, но и на висококвалифицирания екип от технически специалисти.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.