1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: От какви машини се нуждаете за посрещането на пролетната кампания

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще видите: От какви машини се нуждаете за посрещането на пролетната кампания

И още: Какво ново в растителната защита

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще ви запознаем с най-новите предложения за успешното посрещане на пролетната кампания - машини, семена, растителна защита. Преди това обаче ще ви разкажем за най-новите тенденции при торовете. 

Фермерите имат желание да инвестират в нова и по-рентабилна техника, затова очакват с нетърпение отваряне на мерките в новата ПРСР. И на вниманието на по-предприемчивите - техника за пролетната кампания. 

Сухоустойчиви царевични хибриди и хибриди слънчоглед с генетична устойчивост на болести - тези характеристики на селекцията ще бъдат отново търсени от зърнопроизводителите през настоящата пролетна кампания. 

Ще ви срещнем с Нив Шварц, който влезе в управлението на една от компаниите за внос на агротехника у нас. Каква е неговата стратегия за възвръщане на пазарните й позиции?

Какво ново в растителната защита и склонни ли са българските земеделски производители да експериментират - ще ви покажем тази седмица в АГРОФОРУМ. 

Доброто техническо оборудване на стопанствата гарантира развитие на агробизнеса. Какви новости превземат световните пазари и с какво са актуални те за нашите условия.

Нови предложения в сегмента специални продукти вече са на ваше разположение. Тяхната цел е подобряване на растителнозащитните мероприятия. 

Отново ще се върнем към земеделската техника, за да разберем какво още предлагат световните компании за обработка на почвата и за сеитба.

Високоолеиновата селекция при слънчогледа става все по-актуална у нас заради здравословните качества на маслото, добивано от тях. Какви са постиженията на семенарските компании в това направление?

С какво най-новите български разработки при почвообработващите машини са вашият правилен избор за предстоящата пролетна кампания - отговорите ще ви покажем тази седмица в АГРОФОРУМ

На прага на пролетната кампания отново идва време земеделските производители да се фокусират върху един от основополагащите фактори за добрия добив - растителната защита. Какви решения на проблемите си имат производителите на житни култури и царевица през тази стопанска година?

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 21.03.-28.03.2015г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.