1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Маркетинг на селскостопанска продукция, къси вериги на доставки и предимства от участие в организации на земеделски стопани

Маркетинг на селскостопанска продукция, къси вериги на доставки и предимства от участие в организации на земеделски стопани

Съвместна информационна среща - семинар на НССЗ и Института по аграрна икономика гр. София

На 29 май в гр. В. Търново ще се проведе съвместна информационна среща - семинар на НССЗ (Териториален областен офис (ТОО) гр. В. Търново) и Института по аграрна икономика гр. София на тема "Маркетинг на селскостопанска продукция, къси вериги на доставки и предимства от участие в организации на земеделски стопани".

На семинара проф. д-р Димитър Николов, Институт по аграрна икономика (ИАИ) – гр. София ще запознае фермерите с маркетинга на селскостопанска продукция, късите вериги на доставки, както и с определянето на стандартния производствен обем на стопанствата. Деян Дончев, ТОО на НССЗ, гр. Велико Търново ще представи възможностите за подпомагане на малките стопанства и младите земеделски стопани през новия програмен период ПРСР 2014-2020 г..

Семинарът ще се проведе в гр. Велико Търново, бул. „Никола Габровски“ № 23, залата на Регионална здравна инспекция – Велико Търново (бивш РИОКОЗ).

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.