1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Представяме български биопродукти в Швеция

Представяме български биопродукти в Швеция

В търговската мисия ще бъдат включени фирми от сектори: производство на храни, напитки и козметика

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира в периода 31.10 - 03.11.2015 г. участието на български фирми търговска мисия и посещение на международна специализирана изложба за биопродукти NATURAL PRODUCTS Scandinavia 2015, гр. Малмьо, Швеция. В търговската мисия ще бъдат включени фирми от сектори: производство на храни, напитки и козметика. Събитието е по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия“, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Развитие на българската конкурентоспособност 2007-2013“.

Агенцията поема разходите на един представител от предприятие за самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, хотелско настаняване и разходи за вътрешен транспорт (когато е необходимо), отпечатване на каталог. При организиране на двустранни срещи – наем на зала за провеждане на срещи с потенциални бизнес партньори, възнаграждение за преводачи, техническо оборудване и пр. ИАНМСП поема всички или част от тези разходи.

При интерес, предприятията следва да представят попълнените документи за кандидатстване в ИАНМСП до 17:30 часа на 10 юли 2015 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.