1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Стартира БАТА АГРО Есен 2015

Стартира БАТА АГРО Есен 2015

Снимка:

Заявени са над 37 хил. кв. метра изложбени площи

От днес, 8 септември до 11 септември на летището в Стара Загора ще се проведе второто есенно издание на единственото по рода и мащабите си селскостопанско изложение в България – БАТА АГРО.

Заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов ще открие в 11:00 часа събитието.

МЗХ ще се представи със свой щанд, на който земеделски производители и заинтересовани страни ще могат да получат консултации в областта на ПРСР и поземлени отношения по време на цялото изложение.

На БАТА АГРО Есен са заявени над 37 хил. кв. метра изложбени площи от над 160 фирми, като новите участници са 20, съобщи председателят на УС на Българската асоциация на търговците на агротехника Тодор Николов. Миналата година на първото есенно издание на БАТА АГРО са били заети близо 39 хил. кв. метра изложбени площи, като очакванията са и тази година да бъдат същите.

 

Есенното издание на изложението ще бъде открито в 11:00 часа, в присъствието на представители на областната и общинската администрация на Стара Загора, членове на Българската асоциация на търговците на агротехника, чуждестранни гости, земеделски производители, медии. Официалната програма ще продължи с обиколка на изложбените площи.

От 14:00 до 16:00 часа в пресцентъра на изложението ще се проведе информационен семинар относно мерките от ПРСР 2014-2020, организиран съвместно с МЗХ. Изложението БАТА АГРО ще покаже най-актуалното от света на земеделието – агротехника с възможност за тест драйв и демонстрации в работни условия, семена, торове, препарати.


Програма на изложението за 08.09.2015 г. може да видите в рубрика Прояви на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.