1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тайтън Машинъри България с топ иновации на изложението БАТА Агро Есен 2015

Тайтън Машинъри България с топ иновации на изложението БАТА Агро Есен 2015

Заповядайте в Стара Загора от 8 до 11 септември на поле No 5

За първи път тази година комбайнът Case IH Axial Flow 9240 доказа своите способности по родните полета – бърза и качествена жътва, комфорт за оператора и ниски разходи.  Оборудван с гумено-верижно задвижване, новият Axial Flow 9240 демонстрира качествено прибиране на реколтата дори при висока влажност.

На изложението  БАТА Агро Есен 2015, комбайнът Case IH Axial Flow 9240 ще бъде оборудван с гуменоверижно задвижване и нов царевичен хедер Case IH 2112.

Своята премиера ще наравят и титаните при верижните технологии –  златният медалист сред тракторите - Case IH  Magnum Rowtrac, който е с вградена иновативна  гумено-верижна система, специално разработена от CASE IH с грижа към земята и минимизиране на негативите от утъпкването на почвата, особено при работа с плугове. Комбинирайки  индивидуалните предимства на колесните и верижните трактори, новият Magnum™ Rowtrac  осигурява комбинация от предимства по отношение на маневреност, сцепление и ефективна защита на почвата.

Най-новият модел Case IH Quadtrac 620, носител на престижната награда „Машина на годината 2014“, също ще направи своята премиера. С впечатляващата си мощност до 692 к.с., Case IH Quadtrac работи при минимално утъпкване на почвата – натиск по-лек от човешка стъпка! Натискът на човек, стоящ на един крак е 0,51 кг./см2, а натискът върху почвата на гумено верижната система при Quadtrac е едва 0,43 кг./см2.

Фермерите ще се запознаят отблизо и с новостите при прикачния инвентар на престижната марка Kverneland – сеялки и култиватори. Тороразпръскващата машина Kverneland Exacta TL Geo Spread също ще бъде акцент на изложението.

Качествена и надеждна техника в областта на напояването с марка Casella, с която фермерите ще могат да кандидатстват за подпомагане по мярка 4.1 – Хидромелиорации от ПРСР.

Тайтън Машинъри България ви очаква в Стара Загора, 8 – 11 септември на поле No 5.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.