1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Очаквайте в АГРОФОРУМ: В Стара Загора се проведе най-голямото земеделско изложение в България

Очаквайте в АГРОФОРУМ: В Стара Загора се проведе най-голямото земеделско изложение в България

И още: Коя е най-високопроизводителната самоходна пръскачка в света

В Стара Загора се проведе най-голямото земеделско изложение в България. Това е второто му издание за тази година и събра над 170 фирми-изложители, разположени на 37 000 кв. м изложбена площ. То съвпадна с извънредното отваряне на приема по мярка 121 от старата ПРСР. По време на изложението в Стара Загора се проведе информационен семинар, разясняващ мерките от новата ПРСР.

Кои са премиерите на най-голямото агроизложение у нас. Гостите за първи път видяха английски трактор от серия 4000 и челен товарач, наречен кралят на щипката.

Премиера на прикачен инвентар под японски бранд на изложението в Стара Загора. За първи пред широка аудитория бяха представени оранжеви почвообработващи машини, торачки и сеялки.

Следващата премиера у нас – гумено-верижен трактор, който е сред кандидатите в престижния конкурс Трактор на годината за 2016-та. Ще ви покажем и най-високопроизводителната самоходна пръскачка в света.

Професионалните земеделци се доверяват на професионални специалисти, които им дават съвети за избора на семена, торове и ПРЗ. Това важи в пълна сила за екипа на една от водещите бизнес дами у нас – Тодорка Кръстева. Той беше сред търсените партньори и консултанти по време на изложението в Стара Загора.

Кои са иновативните решения за есенната кампания - това научиха земеделски производители на семинар в Стара Загора, на който се запознаха с високодобивни хибриди рапица и с растителнозащитни технологии за опазването на маслодайната култура.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 12.09.-19.09.2015г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.