1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В АГРОФОРУМ не пропускайте: 450 кг от дка слънчоглед – възможно ли е това

В АГРОФОРУМ не пропускайте: 450 кг от дка слънчоглед – възможно ли е това

И още: Богато разнообразие от агротехника за рентабилно земеделие

Уникално съчетание от агрономически качества е новата селекция слънчоглед, която се отглежда по технологията Клиърфийлд Плюс. И все повече фермери се ориентират към нея. Защо – отговорът в АГРОФОРУМ.

Машини за строителството и за товаро-разтоварни дейности винаги намират своето място в земеделските стопанства. Също така те могат да бъдат използвани за усвояване на необработваеми площи. Кои са най-новите модели и с какво могат да облекчат работата ви?
Трактори, специализирани за лозарство и овощарство, френски сеялки за пролетна кампания 2016-та година и още много иновации от италиански производител на трактори. Не пропускайте АГРОФОРУМ, за да ги видите.

Промените в климата и настъпващата суша са едни от предизвикателствата пред земеделеското производство. В отговор на тях все повече компании разработват продукти, благодарение на които земеделските производители да получават двойно по-високи добиви.
450 кг от дка слънчоглед – представяте ли си? И тези добиви са получени в условията на екстремна суша в землището на добричкото село Овчарово. Да видим каква селекция е използвана.

С началото на всяка есенна кампания актуален става въпросът как най-добре да защитим семената от болести. Разбира се, за целта е желателно да използваме продукти, които да гарантират и сигурно покълнване, добро поникване и развитие на здрави растения. Ето какво съветват агрономите.

Какво представляват чешките технологии при почвообработващата техника, как ще ви пестят време и разходи. Ще ви покажем и шведски плугове, изработени от специално закалена стомана.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 03.10.-10.10.2015г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.