1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. БИЗНЕС ФОРУМ “ФЕРМАТА”

БИЗНЕС ФОРУМ “ФЕРМАТА”

Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор

Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“ в град Стара Загора. Форумът ще се проведе на 10 декември 2015 г. (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Верея“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира по инициатива на списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието на www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.

Основен акцент на земеделския форум ще бъдат предизвикателствата и проблемите през първата година от прилагане на Общата селскостопанска политика (ОСП), директните плащания и Програма за развитие на селските райони (2014 – 2020).

Водещи експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен земеделски бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2015 година. Специално внимание ще бъде обърнато на биоземеделието.

Конкретни съвети и експертно мнение ще бъдат дадени за стартова помощ за млади земеделски стопанства, инвестициите в земеделски стопанства и преработка и маркетинг на селскостопански продукт, учредяване на групи и организации на производители, възможностите за инвестиции в производство и преработка на земеделски суровини

Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно. За регистрация във форума: http://fermata15.mysuccess.bg/registration/

Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Асоциация на земеделските производители в България, Национална асоциация на зърнопроизводителите, Съюз на животновъдите в България и Асоциация на българските села.

Медийни партньори на форума са: Агро TВ, http://agrozona.bg/, www.fermer.bg www.tractor.bg, www.bager.bg

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.