1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В Бургас показват най-екзотичните животни на планетата

В Бургас показват най-екзотичните животни на планетата

Снимка:

Малките и големи почитатели на силните усещания ще могат да се запознаят на живо с гущера "гила"

Черна мамба с дължина 3,5 метра, 40-килограмова жълта анаконда, габонска отровница - змията с най-дълги зъби /близо 5 см./, както и едно от най-отровните влечуги на сушата - континентален тайпан, са само малка част от екзотичните животни, които ще заживеят в КЦ "Морско казино" от 20-ти януари, съобщават от община Бургас.

Интересната експозиция ще бъде подредена в зала "Ал. Г. Коджакафалията" и включва над 50 вида змии и гущери, настанени в 29 декоративни терариума.

Малките и големи почитатели на силните усещания ще могат да се запознаят на живо с гущера "гила", който се радва на прозвището чудовище (gila monster), игуани, пепелянка, смок и гърмящи змии, да се снимат с най - големите и съскащи змии на Планетата.

В изложбата ще бъдат представени още различни видове скорпиони, страховити паяци и гигантски хлебарки. Можете да я посетите всеки ден от 20-януари до 28 февруари, в часовете от 10.00 до 18.30.

Входът е с билети: 3 лв. за възрастни, 2 лв. за ученици и пенсионери, 1 лв. за деца от 3 до 7-годишна възраст.

Изложбата "Най-екзотичните животни на планетата" се реализира от Тракийско Херпетологично Дружество, в партньорство с Община Бургас.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.