1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Гледайте в АГРОФОРУМ: Използвайки високодобивна френска селекция, имате възможност да трупате точки и да спечелите редица награди

Гледайте в АГРОФОРУМ: Използвайки високодобивна френска селекция, имате възможност да трупате точки и да спечелите редица награди

И още: Хербицид с „четири измерения“ в житни култури

Над 500 фермери се събраха на Четвъртата Национална среща на земеделските производители в България. На нея на най-високо експертно и политическо ниво бяха представени новостите в усвояването на европейските и националните средства за земеделие. Над 20 компании, опериращи в земеделския сектор, представиха продуктите и услугите си на специално обособени щандове.

Използвайки високодобивна френска селекция, имате възможност да трупате точки и да спечелите редица награди. А най-голямата награда за вас ще са отличните резултати при жътва. Да видим с какви хибриди при пролетните култури може да ги постигнете.

Три нови линии продукти за листно подхранване на културите бяха представени на семинар в Арбанаси. Торовете са специална разработка на продукти за листно приложение за интензивното земеделие. За първи път се предлага такава комбинация от изцяло хелатизирани микроелементи, свободни аминокиселини, фитохормони, органични вещества и витамини, прилепители и естествен омокрител.

Върхови добиви с отлично качество на продукцията – това мото обедини лекторите на семинар край Правец. Фокусът беше поставен върху културата царевица и най-новите предложения при американска селекция хибриди, адаптирани към българските условия.

В Поморие беше даден старт на поредица от технически срещи със земеделски производители. Акцентът беше поставен върху опазване на есенниците от плевели, болести и неприятели и решенията за предстоящата пролетна кампания.

Кои царевични и слънчогледови хибриди ще бъдат актуални през тази кампания – разбира се, високодобивните, устойчивите на болести и стрес. Да видим новите предложения на селекционерите.

Устойчивост към болести и лесно преодоляване на стресовите условия – това са част от водещите характеристики на нова генерация зеленчукови семена. 
Ново и модерно хербицидно предложение е част от технологията за опазване на житните култури. Вижте кое е то и за какъв спектър от плевели е предназначено.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.