1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Биоком Трендафилов с пълни решения за чисто и здравословно мляко

Биоком Трендафилов с пълни решения за чисто и здравословно мляко

Компанията представя продуктите си на БАТА АГРО Есен

Биоком Трендафилов предлага атрактивни решения за подобряване качеството на млякото. Акцент на изложението БАТА АГРО Есен 2016 са филтрите за пречистване на млякото от фини механични примеси, носители на микробиологични заболявания. Вариантите са няколко в зависимост от обема на млякото от 200 литра до 30 тона. Устройствата могат да се използват по целия път на млякото от фермата до мандрата. Аналогично решение са ръкавните филтри.

Биоком Трендафилов предлага различни видове тестовe, като превенция за различни заболявания, като този за установяване количеството на соматичните клетки в млякото Porta SCC или тестове за субклинична кетоза в млякото и кръвта Porta ВНВ, както и тестове за инфекции във вимето за ранна диагностика на заболявания Undder Check. Фирмата разполага с разнообразни варианти за установяване на остатъчни количества антибиотици в млякото, тестове за афлатоксини: в млякото Afla Sensor и за микотоксини в зърното 4 Myco Sensor.

Иновативен продукт е прогестероновият тест P4 Rapid, благодарение на който се установява точният момент на осеменяване на кравите и който дава ранна информация за небременните крави.

Биоком Трендафилов предлага още апарат за установяване на хигиената в затворени помещения – ферми, лаборатории, млекопреработвателни предприятия.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.