1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Световната премиера на гуми SFT 1000/50 R 25 на Mitas ще бъде на изложението SIMA в Париж

Световната премиера на гуми SFT 1000/50 R 25 на Mitas ще бъде на изложението SIMA в Париж

Те са гъвкави, ултра стабилни и щадящи почвата

Mitas, част от Trelleborg Group, ще представи 1000/50 R 25 SFT - нови гуми, предназначени за мощна селскостопанска техника, като например картофокомбайни и самоходни пръскачки на изложението SIMA, което ще се проведе от 26 февруари до 2 март. Това е част от гамата на Mitas супер гъвкави гуми (SFT). Те съчетават предимствата на гъвкавостта и оптималната работа на специфични приложения. Mitas кани всички представители на медиите и посетителите да се запознаят с новите гуми на щанда на MITAS - C 060 в зала 7.

Павел Кот, продуктов мениджър на Mitas за селскостопански гуми, заяви: "Гамата гуми SFT е „гръбнакът" на продуктите на Mitas за мощни селскостопански машини. С предлагането на новата гума 1000/50 R 25 SFT, ние разширяваме нашето портфолио на супер гъвкави /Super Flexion/ гуми, които представляват върхово достижение на пазара."

1000/50 R 25 SFT на Mitas е проектирана, за да отговори на специфичните потребности на земеделските производители, като им предоставя предимствата и отличната работа на технически усъвършенствани продукти. Гъвкави, ултра стабилни при странични движения, с ниско налягане, гумите са подходящи за висок товарен капацитет и осигуряват щадяща обработка на почвата и по-високи добиви. Новата гума на Mitas позволява скорост до 65 километра в час.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.