1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Новият изпълнителен директор на ДФЗ е Живко Живков

Новият изпълнителен директор на ДФЗ е Живко Живков

Преди това е заемал поста заместник-изпълнителен директор на фонда с ресор „Директни плащания на площ” и „Информационни технологии”

Новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“ Живко Живков до вчера заемаше поста заместник-изпълнителен директор на фонда с ресор „Директни плащания на площ” и „Информационни технологии”.

Каква е неговата професионална биография?
Живко Живков завършва магистратура по „Право” във Великотърновския университет. Притежава и магистърска степен „Агроном” от Лесотехническия университет в София. Владее английски и руски език.

От 2003 г. до 2005 г. е експерт в областната дирекция на Министерството на земеделието и храните във Велико Търново, където отговаря за обновяването и управлението на регистрите на земеделски производители. Работи като юрист от 2005 г. до 2009 г. От 2009 г. до 2014 г. е директор на Областната дирекция на ДФ „Земеделие” във В. Търново.

С решение на Управителния съвет на ДФ „Земеделие” от 29 август 2014 г. Живко Живков е назначен за заместник изпълнителен директор с ресор „Директни плащания на площ” и „Информационни технологии”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.