1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. БАТА АГРО 2017 – световните новости и тенденции в агробизнеса

БАТА АГРО 2017 – световните новости и тенденции в агробизнеса

Най-голямото селскостопанско изложение у нас – от 16 до 19 май в Стара Загора

Изложението БАТА АГРО, традиционно организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, отново ще бъде агросъбитието на годината. Месец преди изложението 211 фирми са заявили участие на изложбени площи 35 000 кв. метра, от които над 1000 кв. метра за сектор Животновъдство, на който за първи път тази година се поставя акцент. 

От 16 до 19 май летището в Стара Загора ще се превърне в арена на най-новите и модерни технологии в земеделието. Ще бъдат показани последните новости при тракторите, комбайните, прикачната техника, цялостни решения за оборудване и работа в животновъдни ферми, зеленчукови стопанства, трайни насаждения. Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти. 

На БАТА АГРО 2017 ще се представят банки, застрахователи, консултантски компании.

Интерес към изложението тази година проявяват биопроизводители и производители на куркума от Австралия. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.

Съпътстващата програма на събитието отново ще бъде с практическа насоченост спрямо бенефициентите по европрограми в земеделието.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.