събота, 23 Юни 2018, 14:40
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
17 Юли 2017 14:17 | Новини

Опитно поле с пролетни култури, засято с прецизна сеялка Monosem

Край с. Глумче Оптиком показа няколко от водещите си брандове

Опитно поле с пролетни култури, засято с прецизна сеялка Monosem
Оцени статията
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
|

Опитно поле с пролетни култури, засети с прецизна сеялка Мonosem представи фирма Оптиком на площите на Института по земеделие в Карнобат. Изравнени и здрави посеви - за това е допринесла и френската 6-редова високопроизводителна сеялка Мonosem, която е опростена и лесна за обслужване.

Характеризира се с изключителна лекота на регулиране на дълбочината на полагане на семената, добро спазване на семенната норма, бързина на изсяване, разказа Атанас Иванов, ръководител продажби в Оптиком за Югоизточна България.

Сеялката Мonosem дава възможност за дружно поникване на семената и развитие на хомогенен посев, потвърди Веска Праматарова, управител на базата на Института по земеделие в Карнобат.

На полския ден край село Глумче Оптиком показа телескопичен товарач модел JCB 531-70 с товароподемност 3,1 тона на височина 7 метра. Подходящ е за зърнопроизводители и животновъди. Товарачът впечатлява с отлична бутателна сила, висока маневреност и икономичност.

Трактор МcCormick с мощност 133 конски сили допълни продуктовата гама, която беше представена от Оптиком край село Глумче. В същия клас този трактор няма аналог като цена и качество, постига висок комфорт и производителност, посочи Атанас Иванов.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker