събота, 21 Април 2018, 22:29
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
17 Юли 2017 15:52 | Новини

Юнта Куатро - акцент в производството на пшеница

Сериозните земеделци работят със сериозните продукти

Юнта Куатро - акцент в производството на пшеница
Оцени статията
|

Альоша Туфешки използва 95% от продуктите на фирма Байер. Акцент при производството на пшеница е Юнта Куатро - концентрирана суспензия за третиране на семена от пшеница и ечемик срещу болести и неприятели. Земеделският производител от гр. Искър използва новият продукт на компанията - Авиатор. Заслужава си инвестицията, погледнете каква е пшеницата и съм доволен, добива е добър, коментира Туфешки.

Антон Антонов, председател на земеделската кооперация в плевенското село Асеново твърди, че благодарение на Юнта Куатро пшеницата е опазена. Инсекто фунгицида на Байер той използва от 2 години. Първата заложих на половината площ с пшеница. Резултатите бяха много добри и от миналата година на 100% семената обеззаразявам с Юнта Куатро.

Срещаме се с Борислав Горанов от гр. Кнежа, един от успешните земеделци в региона.  Обеззаразявам ечемика само с Юнта Куатро от 4 години. Много сме доволни. Това е единствения продукт на пазара който контролира едновременно както болестите по семената така и неприятелите.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker