събота, 21 Юли 2018, 12:27
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
11 Авг 2017 16:13 | Новини

В Агрофорум ще ви покажем: Полева демонстрация на машини за вертикална почвоообработка

И още: Какви нови хибриди царевица и слънчоглед бяха представени пред фермери от Североизточна България

В Агрофорум ще ви покажем: Полева демонстрация на машини за вертикална почвоообработка
Оцени статията
Брой гласове: 1 Рейтинг: 5
|

В АФ ще ви покажем:

Полева демонстрация на машини за вертикална почвоообработка събра фермери от региона на Добруджа край с.Стожер. Земеделските стопани видяха техника, чрез която се подобрява почвеното плодородие.

Ще ви заведем и в зеленчуковите градини край село Старо Железаре, за да разберем какви са тънкостите в отглеждането на пипер. Достатъчни ли са точният избор на сорт и подходящите климатични условия, за да отгледаме много и качествени чушки? 

Ще научите какви нови хибриди царевица и слънчоглед бяха представени пред фермери от Североизточна България на поле край село Божурец и как се представят те в условията на големите горещини и силния вятър в Крайморска Добруджа.

И още: как да сме сигурни, че сме избрали най-подходящия хибрид при пролетните култури? Точният отговор е в получените резултати. Такава е логиката на Земеделската кооперация в село Белица, която пробва различна генетика в търсене на правилното решение.

Ще ви представим и Изпитани френски хибриди царевица и слънчоглед, представени на опитно поле край село Безводица.

И за финал ще ви представим една много интересна професия у нас- конната полиция. За благородното партньорство между хората и конете и тяхната обща мисия ще ни разкаже Диана Александрова в рубриката Конете на България.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker