1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Винпром Карнобат с нова придобивка

Винпром Карнобат с нова придобивка

Гроздоберната кампания стартира с чисто нов гроздокомбайн New Holland Brаud 9080 L с мощност 163 к.с.

Винпром Карнобат стартира успешна гроздоберна кампания с най-новия самоходен гроздокомбайн Brаud 9080 L, ексклузивно представян у нас от единствения официален вносител на NEW HOLLAND, ИНТЕРАГРИ. Прецизност и качество, висока производителност и икономичност се постигат с тази най-нова разработка на New Holland.  

Специално за пускането на гроздокомбайна в експлоатация от Франция пристигна техническият специалист от New Holland Джереми Жусон, който сподели: „В България нараства търсенето на такива гроздокомбайни. Както виждате, в това стопанство имат нужда от по-голям капацитет по отношение на прибирането на реколтата.

Механизираното прибиране на гроздето е със същото качество, както ръчното. Това стопанство разполага с по-стар модел New Holland, закупен преди 5 години, който работи много добре. Сега инвестираха в нова машина, защото са доволни от работата на старата.

Основният пазар за тези гроздокомбайни е Франция, продаваме също в Испания, Италия, Германия, САЩ, Южна Америка, Австралия. От няколко години работим с Интерагри в България,  те са много добър вносител, който постоянно подобрява пазарния си дял. Те са добър екип, клиентите са много щастливи и доволни от следпродажбеното обслужване и доставката на резервни части.“

Освен с два гроздокомбайна, Винпром Карнобат разполага и с 10 трактора Ню Холанд, също закупени от официалния представител на бранда Интерагри България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.