четвъртък, 21 Септемрви 2017, 15:27
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
12 Сеп 2017 09:10 | Новини

ИАНМСП организира българо-чешки бизнес форум в София

Kрайният срок за записване е 15 септември 2017 година

ИАНМСП организира българо-чешки бизнес форум в София
Оцени статията
|

На 19 септември 2017 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българо-чешки бизнес форум. Той ще се проведе в град София - Хотел Балкан (бивш Шератон).

Събитието ще бъде открито от г-н Емил Караниколов, министър на икономиката на Република България и г-н Иржи Хавличек, министър на индустрията и търговията на Чешка Република. Форумът ще бъде съпътстван от двустранни бизнес срещи.

В чешката бизнес делегация са включени представители на фирми от секторите: машиностроене, включително автомобилостроене (части и елементи); електроника и електротехника; продукти и услуги на информационните и комуникационните технологии; застраховане; фармация; енергетика; интериорен дизайн и др.

Участието във форумът е безплатно, а крайният срок за записване е 15 септември 2017 г.

Дейността е в изпълнение на проектно предложение с референтен № BG16RFOP002-2.003-0002 „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker