1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте в Агрофорум: Събитие посветено на месодайното говедовъдство събра водещи специалисти в Сливен и в Стефан Караджово

Гледайте в Агрофорум: Събитие посветено на месодайното говедовъдство събра водещи специалисти в Сливен и в Стефан Караджово

И още: Революция при прибиране на реколтата

Събитие посветено на месодайното говедовъдство събра водещи специалисти в Сливен и в Стефан Караджово.
Каква е истината за смъртността при пчелите. Мнозина от бранша твърдят, виновни за това са неоникотиноиди и недобросъвестното отношение на някои производители при пръсканията на културите. Това дали е така? – изводите оставяме на вас.
И още: Революция при прибиране на реколтата. С последни новости  от италианския град Бреганце.

И друг път в предаването сме обръщали внимание на специализираната техника. Няма да гостуваме във ферма или оранжерия, а в парк в сърцето на София- защо ще разберете само в АГРОФОРУМ.

Най-добрата реколта от пшеница за последните три десетилетия е пожъната през тази година у нас. Високи добиви пшеница и високо качество на зърното – така приключи кампанията по прибиране на зълното през това лято в Добруджанския земеделски институт.

Българското гонче е незаменим помощник на българския ловец от столетия. Именно тази наша порода ще бъде във фокуса на първото издание на най-новото предаване по АГРОТВ За кинологията с д-р Кънев.

Гледайте АГРОФОРУМ – ЗАПОЧВАМЕ В СЪБОТА ТОЧНО В 7:30 Ч

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.