1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kubota представя на Agritechnika 2017 новото си поколение трактори M7002

Kubota представя на Agritechnika 2017 новото си поколение трактори M7002

Главното нововъведение е новата 6-степенна предавателна кутия Powershift

Kubota представи новия си трактор M7002, наследник на известния модел M7001. Големият земеделски трактор за планински терени, с мощност до 170 конски сили, значително подобри функциите си и лекотата си на употреба, с по-добри възможности за персонализиране и маневреност.

Главното нововъведение в този модел M7002 е новата 6-степенна предавателна кутия Powershift с превключване на предавките при пълна мощност и под товар с 30/15 или 54/27 предавки, ако е оборудвана с пълзящи предавки. Някои от спецификациите му също бяха подобрени, като например нарастването на максимално допустимото тегло на 11 500 кг, предлагащо по-голям полезен товар, заедно с ефективна производителност на двигателя, съсредоточена върху увеличена мощност и намален разход на гориво. Всичко това увеличава производителността на трактора, който може да се движи със скорост от 50 км/ч.

Технологията е друга силна страна на трактора M7002, благодарение на подобрения в работата на главния джойстик и увеличена памет на главата HMS, улеснявайки чувствително работата.

Японският производител знае, че удобството при работа гарантира висока производителност, така че новият Kubota M7002 добавя опции за функции за удобство като активно окачване и нисък шум, вече признати при предшественика му М7001, както и други нови елементи. Те включват седалката Deluxe MSG95AL741 за по-голям комфорт през тежките работни дни. В тази насока той включва също светодиодни работни фарове за по-добра видимост и по-високо качество на изработка вътре в кабината. Накрая, за завършване на ползите от новия М7002, Kubota разшири възможностите за персонализация на базовия модел. Това означава, че е възможно монтиране на електрически огледала за обратно виждане и вътрешно осветление за по-добра видимост.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.