понеделник, 18 Юни 2018, 19:55
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
19 Яну 2018 15:49 | Новини

Тази седмица в Агрофорум: Новите тенденции при хибридите за пролетната кампания

И още: Какъв е успешният достъп на плодовете и зеленчуците до пазара

Тази седмица в Агрофорум: Новите тенденции при хибридите за пролетната кампания
Оцени статията
|

Първият професионален форум за производство и реализация на плодове и зеленчуци събра в Стара Загора утвърдени в практиката земеделски производители, представители на търговските вериги, международни търговци, лидери в застраховането и хладилния транспорт.

Какви са тенденциите при най-новите хибриди пролетни култури и начините за повишаване на добива при царевица. И още - иновативни решения за растителна защита. Темите бяха във фокуса на семинар за фермери от Южна България.

Знаем ли как да определим конкретните изисквания на едно растение и потребностите му от микро и макроелементи. Водещи специалисти представиха пред земеделски производители от района на Кнежа начини за подхранване на пролетните и есенните култури при различни ситуации.

На 16-ти януари по традиция беше отбелязан празникът на растителнозащитника. Какви са новите предизвикателства през професионалната общност.

Каква ще бъде политиката в агросектора след 2020 година. Възможни са леки спадове в субсидирането и приоритизиране на секторите при разпределение на европейския бюджет, прогнозират анализатори.

Пазарите и суровината остават сериозен проблем пред родните месопреработватели. За съжаление производството на месо не задоволява нуждите на пазара у нас. Има ли изход от тази ситуация?

Гледайте Агрофорум по АгроТВ.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker