1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Изложението „ЗА ТУРИЗМА 2018“ отваря врати на 16 и 17 март в Бургас

Изложението „ЗА ТУРИЗМА 2018“ отваря врати на 16 и 17 март в Бургас

Традиционна проява в активна помощ на туристическия бранш

За четвърта поредна година  изложението и бизнес форума За туризма 2018 ще посрещне представители на бранша от региона и страната  на 16 и 17 март  в  Експозиционен център Флора.
Проявата цели максимално да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на потребности на различните целеви групи, включително и българските туристи, за да оставят трайни положителни впечатления и удовлетворение от реализираната почивка.

Форматът на събитието е делови и е типична среща B2B.

Какво ще предложат участниците в изложението на клиентите си за новия туристически сезон?

Да заредят своите обекти с качествени и здравословни родни хранителни  продукти:

  • Български едър розов домат, който издържа свеж цял месец.
  • Висококачествени и вкусни  зеленчукови и плодови консерви, които  са намерили пазар във всички части на света.
  • Висококачествени млечни продукти, произведени от 100% свежо мляко от сърцето на Добруджа.
  • Качествени напитки - кафе и чай със запазен и богат  аромат, както и кафе машини и професионално оборудване и сервиз, натурални сокове.

Почистваща техника, препарати и консумативи,  необходими във всеки туристически обект:

  • Апарати за омекотяване на водата и качествени солни таблетки, които да гарантират надеждната му работа срещу щетите, които нанася варовиковата ерозия върху  бойлери, радиатори, перални и съдомиялни машини.
  • Богата гама от нови екопродукти и консумативи - сертифицирани и изцяло направени от био разградими продукти за хигиената, дезинфекцията и  кейтъринга за професионалистите от ХоРеКа сектора.
  • Изделия за еднократна употреба, различни видове опаковки и пластмасови транспортни опаковки.

Хотелско обзавеждане, кухненско и ресторантско оборудване:

Уникални, икономични и високоефективни машини за почистване на хотели, кухни, заведения,  големи зали, административни сгради и други обекти.

  • Последни модели хотелски легла и матраци, съчетаващи красивия дизайн с високо качество и функционалност.
  • Алуминиеви парапети, сгъваеми стъклени системи, метални конструкции и стъклени навеси и козирки, профили и аксесоари с най-високо качество, съобразено със актуалните европейски стандарти.
  • Професионалното кухненско оборудване за хотели, ресторанти, заведения за обществено хранене и туристически обекти, като се предлага и проектиране, комплексна доставка и монтаж 

В семинарната програма ще се представят добрите практики и достъпни решения за внедряване и управление на софтуер в хотели и ресторанти, представени от Microinvest. Община Бургас  и ОП „Туризъм” ще се включат в Бизнес форума със свои експерти за представянето на нови туристически обекти и коментар по актуални въпроси за развитието на туризма в региона.

Всички представители на туристическия бранш могат да включат в календара си посещение на изложението За туризма 2018, за да бъдат в крак с тенденциите и новостите в неговото развитие и за да осигурят успех в своя бизнес.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център Флора и подкрепата на браншови организации от сферата на туризма.
Повече информация За Туризма 2018 можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.