1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Приемна за граждани отваря врати във фонд „Земеделие” - Благоевград

Приемна за граждани отваря врати във фонд „Земеделие” - Благоевград

Събитието е част от подхода за публичност и прозрачност в работата на ДФЗ

ДФ „Земеделие“ – РА организира утре, 16 март 2018 г. (петък) „Ден на отворени врати“ в областната дирекция на фонда в гр. Благоевград. В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки по възникнали казуси, както и да правят предложения за подобряване работата на Областната дирекция. Денят на отворени врати е част от подхода за публичност и прозрачност в работата на ДФЗ – РА, която е част от приоритетите в програмата на изпълнителния директор Живко Живков.

Временният офис за граждани ще бъде разположен на четвъртия етаж в сградата на ОД на ДФ „Земеделие” - Благоевград, която се намира на пл. „Георги Измирлиев - Македончето“ №7-А. Приемната ще бъде отворена за посетители от 10 ч. до 14 ч. При завишен интерес от страна на земеделските стопани, офисът ще работи до 17.30 ч. За всички основни програми, които фонд “Земеделие” прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено - до 10 работни дни от внасяне на запитванията.

Дни на отворени врати предстои да се проведат във всички областни структури на фонда в страната.

За регионалните медии ще бъде организирано и посещение на място на обект, финансиран от ДФ „Земеделие“. Към обекта ще се тръгне в 11:30 ч. от офиса на ОД на ДФЗ – Благоевград.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.