1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Комфорт на полето в летните жеги!

Комфорт на полето в летните жеги!

ЕКО климатици от Оптиком за трактори и комбайни

Комфорт и хладина в летните жеги – това е мечтата на всеки тракторист и комбайнер. Работата на полето ще бъде приятна, а умората – минимална, въпреки дългите работни часове. Как? С помощта на ResfriAgro - ЕКО климатици, за монтаж на покрива на машините, специално създадени за работа при тежки условия в селското стопанство и добро филтриране на въздуха в замърсена и прашна среда. ЕКО климатикът охлажда въздуха в кабината чрез изпарението на вода, а управлението става лесно от контролния панел. Осигурява се постоянен поток от влажен въздух към кабината чрез електрически вентилатор и специален филтър с влакна, които просмукват вода за по-нататъшно отделяне на охладения въздух.

Тъй като имат вграден резервоар за вода, не се налага инсталиране на външен такъв зад кабината – опростен монтаж без допълнителни промени. Охладителят разполага с три поленови филтъра, които защитават от замърсяване. Резервоарът е достатъчен за целодневна работа.
ЕКО климатикът работи и при изключен двигател, има нисък разход на енергия и захранване само от акумулатор. Предимство е 2-годишната пълна европейска гаранция.
 
Повече информация за ЕКО климатици ResfriAgro и актуални ценови оферти можете да получите на 0889660052, както и в търговската мрежа на фирма Оптиком.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.