сряда, 26 Юни 2019, 21:28
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
20 Апр 2018 13:01 | Новини

Какво ще видите в Агрофорум: Четири мощни трактора са герои в световно реалити шоу 

И още: Висок добив и чиста продукция

Какво ще видите в Агрофорум: Четири мощни трактора са герои в световно реалити шоу 
Оцени статията
|

Висок добив и чиста продукция. Не е късно да постигнем всичко това, ако направим пролетно подхранване на пшеницата. Ако пък листният тор е с органичен произход, ползата е многократна - повишава количеството и качеството на глутена и протеина, а продукцията е чиста и произведена по щадящ околната среда начин.

Аграрни учени ще създадат инвестиционни модели за повишаване конкурентоспособността на земеделските стопанства и модели за по-ефективно използване на евросредствата.

Липсата на средства за стартиране на нов бизнес е едно от големите предизвикателства пред българските малки и средни предприятия. Точно това отключва вратата към сивия сектор, смятат представителите на бранша.

България има огромен потенциал да се превърне в дестинация, където модерните технологии и производството на суровини и храни работят в една печеливша симбиоза.
Поглед към световно реалити шоу, в което участват четири мощни трактора. Ще проследим пътя им в атрактивна експедиция в Южна Африка.
 
Как да създадем свое коневъдно стопанство според българското законодателство. Ще разберем от д-р Милена Гюрова, главен експерт – идентификация на животните в Българската агенция по безопасност на храните, и ветеринарния лекар д-р Минчо Димитров от Националната асоциация по коневъдство.

Гледайте Агрофорум по АгроТВ на 21 април от 7:30 часа

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker