1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В сезона на изненадите

В сезона на изненадите

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ подготвя запомнящо се участие на БАТА АГРО 2018

Редица изненади е подготвила компанията ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ за участието си на БАТА АГРО 2018. Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България, само ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. С това уникално предимство, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предоставя необходимата сигурност и заслужено спокойствие на клиентите, закупили трактори и зърнокомбайни с марката NEW HOLLAND. Единствено клиентите на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ нямат никакво самоучастие за всички възникнали гаранционни събития. Гаранцията, също така е без никакво допълнително оскъпяване за клиента.

В допълнение на 5-годишната удължена гаранция от производителя, само до 30 юни 2018 г., ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага уникално финансиране до 5 години, с преференциални лихви, стартиращи от 0,45%.

Само до 30 юни, клиентите на New Holland ще получат и специална 30% отстъпка от цената на оригинални резервни части, като вземат своя ваучер с уникален промо код от щанда на Интерагри на изложението БАТА АГРО.

На щанда на Интерагри България на тазгодишното изложение БАТА Агро, интересуващите се от земеделска и строителна техника, ще могат да се запознаят и с най-големите новости на пазара.

Премиерно ще бъде представен най-новият модел комбайн CR 10.90, който е последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни New Holland, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на New Holland предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция.  Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на New Holland, Self-Leveling, Opti-Fan™ и Opti-Clean™.

Посетителите на щанда ще могат да видят и новият трактор T6 с иновативната 24х24 Dynamic Command трансмисия , която увеличава многократно ефективността и води до по-ниско потребление на гориво.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.