1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kubota с най-новите си модели трактори на БАТА Агро 2018

Kubota с най-новите си модели трактори на БАТА Агро 2018

Машините са с мощност между 95 и 140 конски сили

Kubota България представи най-новите си модели трактори на тазгодишното издание на селскостопанското изложение БАТА Агро 2018. Мирослав Николов, търговски директор на Кубота България презентира новите предложения на компанията. Машините са с мощност между 95 и 140 конски сили.

Моделът Кубота М5091 е на промоционална цена от 75000 лв. Тракторът е оборудван с 4-цилиндров дизелов двигател Кубота с мощност 95 к. с. Машината впечатлява със своите функции и висока ефективност, благодарение на върховата дизелова технология на Кубота. Лесната за превключване трансмисия осигурява гладка и лесна смяна на скоростите. С 36 предни и 36 задни с предавка под товар, тя обхваща всички изисквания за работа на полето, в пасища и зеленчукови градини. Друга ключова характеристика на М5091 е лекотата на използване и маневреността, които допринасят за по продуктивна и приятна работа на оператора да извършва успешно всякакъв вид работа.

Кабината Ultra Grand Cab II (Ултра гранд каб 2) е толкова голяма, че предлага видимост на почти 360 градуса. Тракторът разполага със светлини с висока мощност, които позволяват да се работи през ноща, включително и в складови пространства. М5091 може да бъде оборудван с челен товарач LA1854, специално проектиран от Кубота за този трактор, което гарантира съвместимост и оптимизиране на резултатите.

Промоцията може да се комбинира с лизинг на Кубота и Сожелииз при атрактивни условия: лихва от 1% годишно, минимална първоначална вноска от 15% и срок от 36 месеца. Промоцията е валидна до 01.07.2018 г.

Компанията представи още прикачен инвентар.

Автор: Мирела Спасова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.