1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В сезона на изненадите

В сезона на изненадите

Фирма Стойчеви привлече интереса на фермерите с модерна техника

Сред топ предложенията на представителния щанд са пръскачките Caruelle, телескопичните товарачи Dieci и тракторите Zetor, които за изложението в Стара Загора са със специална промо-цена.

Пръскачките Каруел са със здраво шаси, което осигурява висока стабилност и издръжливост, като гарантира отлични условия за работа. Специалното окачване осигурява на пръскачката висока стабилност както при транспорт, така и по време на работа. Мостът е окачен посредством два специални еластични елемента, които поемат неравностите на настилката, както при пълен, така и при празен резервоар на пръскачката. В зависимост от различните модели работната ширина на щангите варира от 18 до 38 м. Окачването е тип Махало, което осигурява вертикална стабилност и свобода на движение в 3 посоки.

От месец февруари тази година фирма Стойчеви е официален и ексклузивен представител на италианските телескопични товарачи DIECI. Компанията предлага сервизно обслужване и резервни части за машините. Днес особено популярна сред българските предприемачи  е серията Пегас, с 360 и 400 градуса въртяща се стрела, както и новата линия за машини с голяма товароподемност Hercules. Специално разработени за интензивна селскостопанска работа са моделите Agri Plus  и Agri Tech. Фирма Стойчеви е официален дилър за България и на тракторите Zetor - един универсален помощник както във фермата, така и на полето. Специалната изненада на БАТА АГРО от фирма Стойчеви ще е промоционалната цена на тракторите Зетор!

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.