1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Жътвата започна!

Жътвата започна!

Оптиком пусна в действие новия зърнокомбайн Rostselmash RSM 161

 

Ритуал за берекет ЗАЖЪНВАНЕ отбеляза началото й в димитровградското село Странско, където ни поканиха стопаните от КЗУ Доверие и екипа на Оптиком, наскоро заедно пуснали в действие новия зърнокомбайн Rostselmash RSM 161.

За бързо и без загуби прибиране на реколтата от полето от решаващо значение е комбайните да не спират работа поради липса на резервни части. От Оптиком са се погрижили за това - търговските бази в цялата страна са заредени с над 1100 артикула ОРИГИНАЛНИ резервни части както за новите модели, така и за стари модели зърнокомбайни Rostselmash, а и за други марки комбайни, за да е спокойна работата на земеделците на полето.

От 9 юни до 22 юли централният магазин на ОПТИКОМ за агрочасти в Стара Загора, кв. Индустриален ще работи БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН, специалистите по резервни части ще очакват клиенти и в събота и неделя от 9 до 17 часа и на национален телефон 0700 20 205.

Зявки и запитвания за резервни части за комбайни Rostselmash  се приемат на тел.  0884 183 376.

Магазините за части в търговско-сервизните центрове в страната също ще се отзовават за спешни поръчки в почивните дни.

Сервизните инженери и механици на Оптиком ще бъдат на разположение за спешна помощ в почивните дни (събота и неделя) за периода от 16 юни до 29 юли включително, като графикът на дежурните сервизни специалисти е публикуван на уеб сайта www.opticom-bg.com

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.